Rondje Nederland – Bij ONS

Nieuw samenwerkingsverband van Nederlandse camperplaatsen.

Op 10 maart 2019 hebben 23 echtparen, allen eigenaar van een camperplaats in Nederland, unaniem besloten om gezamenlijk op te trekken. Op Camperplaats De in Nunspeet, één van de samenwerkende CP’s, is het concept “Bij ONS” gelanceerd door het onthullen van een overzichtskaart. Hierop staan alle “Bij ONS”-camperplaatsen afgebeeld met de eigenaren in beeld.

“Bij ONS” is onderscheidend in het aanbod van Nederlandse camperplaatsen. Alle locaties worden particulier beheerd en stellen klantvriendelijkheid centraal. De eigenaren, die ook meteen de gastgevers zijn, vinden het allen geweldig leuk om gasten te ontvangen en persoonlijk aandacht aan hen te besteden. Zij dragen zorg voor goede faciliteiten op hun CP en vinden een gemoedelijke sfeer het belangrijkste.

In de voorbereidende bijeenkomsten werd meteen duidelijk dat een samenwerking voor de hand lag. In een uiterst prettige sfeer werd er kennis gemaakt met elkaar en wilde men veel van elkaar weten en leren. De interesse in mens en omgeving is de bindende factor. Op hun CP zijn allen direct aanspreekbaar en is er informatie voor handen over de CP en over de omgeving.

https://www.facebook.com/camperplaatsenbijons/

www.camperplaatsenbijons.nl