Aankomst

 

 

 

 

 

Campers only 🙂

Wat fijn dat u komt! Parkeren/overnachten met camper kan in de vakken, maar ook naar eigen inzicht op het kampeerterrein. Indien gewenst kan het ook op de verharde plekken, zware campers kunnen bij ons overal staan. Een overnachting kost 13 euro per dag. (2 personen, incl. stroom en toeristenbelasting) extra persoon 1,50 euro.

Huisdieren zijn van harte welkom en gratis maar wel aangelijnd want we hebben scharrelende kipjes. We hanteren een maximaal verblijf van 7 nachten. Meer dagen kan, alleen in overleg met de beheerder.

Bij aankomst dient u zich verplicht aan te melden op de tablet/ ipad   deze hangt op het informatiebord en is makkelijk in gebruik. U kunt de envelop met stageld in de brievenbus deponeren, of een betaallink laten sturen middels de tablet. Camperplaats Lookerland is alleen voor campers!  Helaas reserveren wij niet, wij zijn van mening dat camperen voor het vrije leven staat. Als je ‘s morgens belt, vertellen wij wel of er nog plek is. Hier is nog nooit iemand voor niets gekomen. En als iemand toch nog een dag langer wil blijven, dan moet dat toch kunnen?

We wensen u een fijn verblijf! 🙂

Kristel van der Velde & Wietze Wansink